top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMay Britt Fløttum

Kurante AS har signert grønnvaskingsplakaten

Oppdatert: 9. okt. 2022


Kurante-logoen ligger blant mange andre på denne hjemmesiden. Joda, det er en minibedrift vi snakker om, men alle kan vel bidra litt? Dessuten har jeg hørt at bærekraftige virksomheter er mer lønnsomme over tid. Ikke ta mitt ord for det - se heller denne videoen om grønn vekst fra BI.


Gjennom signeringen har jeg blitt bevisst på hva grønnvasking er. Definitivt noe jeg ikke vil at mitt firma skal assosieres med. Det å starte eget selskap i 2020 var på sett og vis også et verdivalg. Friluftsliv, landbruk, frivillig innsats og natur- og miljøvern står høyt på lista over hva jeg verdsetter, og bruker tid på.


Så, etter å ha gått gjennom satsningsområder og rutiner i firmaet, landet jeg på at det er dette jeg kan love på vegne av Kurante AS:


Vi skal:


1. Prioritere å jobbe med prosjekter innen fornybar energi, eller som dreier seg om omstilling fra ikke-fornybar.


2. Bruke forbedrings- og innovasjonsmetodikk til å lage gode koblinger mellom bærekraftsmål, virksomhetsstrategi og brukernes ønsker og behov. Både Lean og tjenestedesign er nyttige virkemidler for en bærekraftig utvikling - hvis metodikkene brukes med det som intensjon.


3. Holde oss oppdatert om regelverk, standarder og veiledere innen arbeidsmiljø og bærekraft, slik at kundene får faglige råd om forbedring når vi utvikler eller reviderer kvalitets- og internkontrollsystemer.


4. Gå gjennom innboksen daglig og slette alle unødvendige mailer og vedlegg, for å minimere klimautslipp fra datalagring: Datalagring i sky gir like mye utslipp som å fly :: Grønne Hverdagstips (gronnehverdagstips.no)


5. Holde transportutslippene nede ved å jobbe mye digitalt, reise kollektivt, gå eller sykle til jobb.


Kontakt meg gjerne hvis du vil ta en prat om grønnvasking eller hvis du får andre refleksjoner ut fra dette innlegget!


May Britt Fløttum mbf@kurante.no 918 59 223

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Innlegg: Blog2 Post
bottom of page