top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMay Britt Fløttum

Så hva er det du gjør, egentlig?

Jeg tok en kikk på LinkedIn-profilen min i dag og konkluderte med at den bør svare litt bedre på det spørsmålet. Egentlig vil jeg helst være i aktivitet utendørs med venner og familie, men når jeg jobber som konsulent så er det oppdragsgiverens behov som står i sentrum. Så jeg la ut en oppdatering med to hovedtemaer, og er spent på om det vil gi noen nye henvendelser.

Hvis du kjenner en virksomhet som vil forbedre resultatene sine, og som kan ha godt av et vennlig, men bestemt dytt av en person utenfra, be dem gjerne om å kontakte meg!


MÅLSTYRT FORBEDRING

Leier ut meg selv som gevinstorientert prosjekt- og programleder, kursholder og forbedringsveileder. Skreddersyr og gjennomfører Lean Six Sigma-opplæring med blant annet engasjerende Lego-spill og rollespill. Veileder bedrifter som gjennomfører forbedringsprosjekter, slik at de kan bevise at de får de ønskede resultatene.

Som freelancer er jeg fleksibel mht. å samarbeide med andre konsulenter og sette sammen pakker med kurs og veiledning som gir akkurat den effekten du er ute etter.


KVALITET, REVISJON OG GRANSKNING

Jeg er også tilgjengelig for innleie som forbedringsorientert kvalitets- og risikorådgiver eller til å lede systemrevisjoner og granskninger etter alvorlige hendelser. Da sørger jeg for å planlegge, gjennomføre og rapportere iht. beste praksis (ISO, god revisjonsskikk) mens oppdragsgiver selv eller samarbeidspartnere stiller med fagrevisorer som har spesialkompetanse om det som skal revideres eller granskes. Jeg gjør også en del "gap-analyser" hos virksomheter som vil finne ut hvordan de ligger an i oppfyllelse av aktuelt regelverk eller ISO-standarder, og hjelper til med å prioritere tiltak som gir best effekt.


Gi også gjerne en tilbakemelding hvis du har tips til noe jeg burde blogge om.

May Britt - mbf@kurante.no / 918 59 223162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2 Post
bottom of page